Боя за коса Wella
  • септември 6, 2012
  • Коментарите са изключени за Боя за коса Wella
  • admin

Боя за коса Wella

През 1880 г. Franz Stroher започва да прави перуки за увлечените по модата хора в Германия. Той прави перуки, които са водоустойчиви, също така. Постига наистина голям успех. Хора от всички крайща поръчват повече от три перуки наведнъж. Но след войната перуките вече не са на мода. Тази новост се счита за нещо излишно. Никой не поръча повече от него и той едва не закрива магазина си. Но синовете му Karl и Georg кандидатстват за разрешение да правят дълготрайни вълни на косите; от тук наименованието Wella (от “вълна” на немски). Все пак това става хит. През тридесетте години на деветнадесети век почти всички жени желаят да накъдрят косите си.

Счита се, че това е златно време за Wella. Фирмата създава много повече от просто продукти за къдрене. По същото време е открита и боята за коса Wella. Но когато избухва Втората световна война, салоните преустановяват дейността си. Това също довежда до внезапното преустановяване на дейността на Wella. Но веднага след края на войната, някои от най-лоялните служители на Wella започват работа отново.
До края на петдесетте години на деветнадесети век фирмата Wella работи на пълни обороти. И до днес Wella е марката, на която разчитаме, когато става въпрос за продукти за коса. Непрестанното търсене на нови, усъвършенствани формули и продукти печели на фирмата награди за най-добри иновации. Фирмата продължава да създава нови продукти за коса на основата на натурални съставки, като става все по- популярна и заради актуалния днес проблем с глобалното затопляне.

Боята за коса на Wella в миналото е марка боя за вкъщи, когато става въпрос за боядисване на косата. Жените автоматично произнасят името “Wella”, когато възнамеряват да отидат на фризьор и т.н. Фирмата предлага широка гама от цветове, от които може да направите своя избор. Всички продукти на фирмата са безопасни, достъпни и щадящи околната среда. Нищо чудно, че салоните по целия свят разчитат на тази марка за цялостна грижа за косата. Да постигнем най-добрия си вид.

Стилистите в салоните на Wella са длъжни да предложат цялостна грижа на клиентите. Те знаят, че причината, поради която повечето хора посещават салона е някой да се погрижи за тях. Въпреки че Вашето желание е решаващо, специалистите в салона ще Ви ориентират и помогнат при избора на правилния цвят боя за коса на Wella. Нюансът, който най-много съответства на цвета както на кожата,така и на чертите Ви. Тяхно задължение е като професионалисти да Ви дадат съвет за това, което трябва да направите. Най-хубавото нещо по отношение на боите за коса на Wella е, че са създадени от натурални съставки, цветът се запазва по-дълго в сравнение с този на останалите продукти и не оставят наситена миризма. Също така, не оставят косата суха и увредена. Много хора споделят, че могат да излязат да празнуват или да отидат в мола непосредствено след боядисване на косата си. Миризмата не е толкова силна като при други марки боя за коса.

Ако посетите салон на Wella, с изненада може да откриете, че ще смесят цветове специално за Вас. Заедно със специалиста по цветовете Вие можете да откриете цветове и ефекти според Вашите изисквания като използвате боята за коса на Wella. Това е чудесно, тъй като понякога ни се иска по нещо и от това и от онова; нещо, което не можем да намерим само в една туба. Това е причината, поради която Wella излиза с идеята за цвят, който да отговаря на изискванията на клиента.

От Wella желаят да задоволят напълно нуждите на клиентите в своите салони. Кой не би искал коса, която да е красива, и която дори и изкуствено боядисана, да изглежда напълно естествено? Специалистите вярват, че в боята за коса на Wella има достатъчно подхранващи съставки, които ще помогнат косата Ви да запази естествения си блясък и еластичност. От Wella съсредоточават вниманието си не само върху цвета, но и върху здравия вид на косата. Специалистите или професионалистите в тази фирма са обучени да създават шедьоври от Вашите коси. Всъщност, професионалните продукти грижа за коса на Wella са получили многобройни награди за грижа за косата.

Придайте завършен вид на своята коса с подстрижка и прическа. Вашият личен стилист ще Ви даде съвети за подстрижката, която най-много Ви подхожда. Подстрижката трябва да е в тон с цвета на косата, постигнат с боя на Wella; едното трябва да допълва другото. Но какъвто и цвят на косата или подстрижка да имате или желаете да имате, важно е да се отбележи следното. Вие трябва да знаете или трябва да се научите как да се държите. Начинът, по който вървите и говорите, може да каже толкова много за Вас.

Красивата коса дава на хората добро първо впечатление, но индивидуалността Ви е тази, която оставя по-дълготрайно впечатление у Вашите познати. Не експериментирайте с прическа, която сте сигурни, че не подхожда на Вашата индивидуалност. Ще се чувствате просто неловко. Когато полагате грижи за боядисаната си коса, уверете се, че използвате шампоан, създаден специално за боядисана коса. Тези шампоани съдържат повече подхранващи съставки за коса, които ще помогнат за възстановяване на отмития блясък на Вашата коса.

Подобни публикации:

Популяризиране

Ако ви е харесала тази статия, помогнете на света да научи за нея, като я споделяте на любимия си сайт за социални контакти

Comments

Nobody has said anything in this post yet!

Sorry, the comment form is closed at this time.