Преглед на крем за коса L’Oreal Absolut Repair Neofibrine Hair Cream
  • юни 20, 2013
  • Коментарите са изключени за Преглед на крем за коса L’Oreal Absolut Repair Neofibrine Hair Cream
  • admin

Преглед на крем за коса L’Oreal Absolut Repair Neofibrine Hair Cream

Здравейте, момичета! Днес ще направя преглед на крем за коса L’Oreal Professional – absolute repair Neofibrine. Взех го от фризьорски салон преди няколко месеца, когато ходих да подстригвам. Имах записан час при професионален стилист и бях много щастлива от резултата. Първо ми зададе въпроси за мен самата, с какво се занимавам и как си поддържам косата. След това направи тест на скалпа ми, за да определи какъв тип е. Бях изненадана да разбера, че имам сух скалп… ЧУДЕСНО! Имам суха кожа навсякъде по тялото, с изключение на лицето. След като ме подстрига, той ми показа някои продукти на L’Oreal, които са подходящи за моят тип коса и скалп. Едно от предложенията беше крем за възстановяване на косата. Той ме увери, че ако използвам крема редовно, ще има положителен ефект върху косата ми.

Нека да започнем с прегледа на продукта:

ПРОДУКТ: Neofibrine L’Oreal Absolut Repair Cream
КОЛИЧЕСТВО: 150 мл
ЦЕНА: около 16 лв

ДЕЙСТВИЕ НА ПРОДУКТА:
Това е силно действащ крем без отмиване, който е създаден да възстанови коса, пострадала от химическо третиране. Този продукт с двойно действие подхранва и веднага омекотява косата, предпазва увредените краища. Косата става податлива на оформяне, видимо мека и лъскава.

Неофибринът е уникална комбинация от биомиметичен Серамид, вещество за блясък и усъвършенстване и UV филтър за предпазване на косата.

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА:
Нанесете върху измита и леко подсушена кода. Втрийте крема в косата и не отмивайте. Оформете прическата.

Моят опит с L’Oreal Absolut Repair Neofibrine Hair Cream
Никога не съм използвала възстановяващи кремове, серуми за коса или балсами. Така че използването на този продукт беше за първи път. Опаковката е с цвят на крем и с помпа дозатор отгоре. Кремът е с белезникав цвят, мек и лек и лесно се нанася върху мокра коса.

Стилистът ми препоръча да нанасям не повече от три дози наведнъж. Косата ми е дълга до рамото, така че може да имате нужда от по-голямо или по-малко количество в зависимост от дължината на вашата коса. Всеки път използвам този продукт след като измия косата си. В началото използвах три дози, но после осъзнах, че е прекалено много за моята коса, защото се омазни след един ден. След няколко опита разбрах, че една доза е достатъчна. Истина е, че продуктът прави косата мека, лесна за оформяне и лъскава след нанасяне. Кремът помага и за по-лесното разресване на косата. Цъфналите краища вече няма да са ви проблем, защото кремът хидратира и омекотява космите.

Бях много любопитна по отношение на една конкретна съставка NEOFIBRINE. След проверка в интернет разбрах, че L’Oreal е регистрирал търговска марка – Neofibrine технологията в AHA (алфа хидрокси киселини)-Липиден протектор, който помага за възстановяване и дълбоко подхранване на увредената коса.

Това става с помощта на:

  • Алфа Хидрокси Киселините, които са витамини, помагащи на косата да израства и да ограничи косопада.
  • Биомиметичен серамид – биомиметичните съставки са разработени на базата на природни елементи. Бимиметичния серамид действа като естествените серамиди и заема мястото на оригиналните серамиди в увредената коса. Те са силната спойка между малките люспички, които оформят повърхностния слой на косъма.

Съставки за идеален блясък
UV филтър за коса
Магнезий – намаленото количество на минерали като магнезий, цинк или калций влияе върху способността на косата да възстановява основните хранителни вещества, които я правят здрава и по този начин се предизвиква косопад.

По този начин с помощта на технологията NEOFIBRINE продуктът действа в дълбочина и от корена към върха на косата, като подобрява и възстановява състоянието й, прави я бляскава и напълно обновена. Особено е подходящ този продукт за клиенти с увредена коса от химично третиране.

Много съм щастлива и доволна от използването на този продукт, защото определено подобри текстурата на косата ми, правейки я блестяща и мека. Не успя да сътвори чудеса по отношение на косопада, но се радвам, че вече лесно мога да оформям косата си. Трябва сами да определите какво количество от продукта да нанасяте, защото ако използвате прекалено много, косата ви ще се сплъсти и омазни бързо. Но въпреки всичко, струва си този продукт да се пробва.

Подобни публикации:

Популяризиране

Ако ви е харесала тази статия, помогнете на света да научи за нея, като я споделяте на любимия си сайт за социални контакти

Comments

Nobody has said anything in this post yet!

Sorry, the comment form is closed at this time.